MEDIA OG REFERANSER

Telemarksavisa 2011:

ta

 

Jeg har aldri fått annet enn hyggelige tilbakemeldinger fra brudepar. Her er noen av dem:

takkekort

takkekort

kort

instagram

Hanne

 

Vi giftet oss i Portovenere på Liguriakysten sommeren 2014 og alt var planlagt av Katrine i Da favola. Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Katrine hjalp oss med alt fra valg av lokasjon til tolk under vielsen for ikke å snakke om papirarbeidet. Det å ha Katrine som bryllupsplanlegger gav en stor trygghet, noe som er viktig når man planlegger bryllup i utlandet og ikke kan se og sjekke alt selv. Vi hadde et fantastisk bryllup og vil på det sterkeste anbefale Katrine og Da favola videre.

Christine Markussen Heyerdahl

 

Vi er utrolig takknemlig for det flotte bryllupet som ble planlagt sammen med Katrine. Alt ble så bra som vi håpet på. Bryllupet ble perfekt og resten av oppholdet var helt uforglemmelig. Alt fra besøk på vingård med bryllupsgjestene til koselige middager i egen "restaurant". Det var veldig deilig å ha en bryllupsplanlegger som forsto våre ønsker. Katrine og kontaktene hennes i Italia var meget hjelpsomme når det var noe vi trengte hjelp til. #godeminner

Lasse Aleksander Nilsen

 

Jeg og min australske mann giftet oss i Siena i juli 2014 og innså raskt at det var en smart affære å booke Katrine som bryllupsplanlegger. Det var en del dokumenter og møter som måtte oversettes og tolkes, hvor Katrine var gull verdt. Jeg husker spesielt når jeg satt i frisørstolen for å bli fin på håret. Håret mitt ble sprayet og tupert herfra til evigheten og det var null kommunikasjon mellom meg og frisør! Jeg opplevde et snev av panikk før Katrine da igjen kom og reddet dagen ved å være tolk mellom meg og frisør. Puuh! I tillegg fikset hun blomster, leppestift etc. etc. og dagen ble enda bedre enn forventet, så jeg kan lett anbefale Katrine som bryllupsplanelegger hvis du skal gifte deg i Italia!

Martine Hansen LangdonOmtale av Da favola i Scan Magazine desember 2015. (Se side 37)